علیرضا قربانی خواننده ضمن بیان این مطلب در خصوص کیفیت آثار تولید شده در صداو سیما در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : تهیه کننده های رادیویی در مقایسه با تهیه کننده های تلویزیون در تولید برنامه های تخصصی موسیقی از کارشناسان و هنرمندان موجه تری دعوت می کنند. در واقع ، دست اندرکاران تولید برنامه های رادیویی معیارهای درستی را برای انتخاب موضوعات و همچنین انتخاب کارشناسان خود به کار می گیرند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد : جالب اینکه بسیاری از مسئولان و تهیه کننده ها در پاسخ به این پرسش که چرا از کارشناسان کارکشته و هنرمندان صاحبنام در تولید برنامه هایی از این دست دعوت نمی کنند می گویند افراد شاخص در حوزه موسیقی تا اسم تلویزیون به میان می آید فوری واکنش نشان می دهند و هر نوع حضور و دعوت به همکاری را رد می کنند و آنها هم به ناچار از کارشناسان نه چندان حرفه ای در تولید برنامه های خود استفاده می کنند . از سوی دیگر، وقتی پای صحبت هنرمندان صاحبنام می نشینیم معتقدند که فضای این رسانه مناسب نیست. بنابراین گمان می کنم هنر موسیقی در این رسانه باید دچار تغییر و تحولات اساسی شود تا شاید از این راه سر و سامان اساسی به این هنر در صدا وسیما داده شود.
این خواننده درباره تولیدات موسیقی در رادیو گفت : رادیو یک رسانه شنیداری است و همین امر موجب شده تا معضلی مثل نشان دادن ساز در آن حل شده باشد، چرا که به نظر من نشان ندادن ساز یکی از مسائلی است که در نگاه اول موجب شده که هم هنرمند و هم مخاطبی که موسیقی را به طور جدی دنبال می کند نسبت به تولید برنامه های تخصصی دافعه نشان دهند و همین دافعه ذهنها را نسبت به این رسانه به هم ریخته است.
وی در پایان در خصوص عملکرد مرکز موسیقی صدا و سیما گفت : تا آنجا که اطلاع دارم آثار خوب و قابل قبول هم در مرکز موسیقی صدا وسیما تهیه و تولید می شود، اما اغلب این آثار زمانی که برای پخش به قسمت نظارت و ارزشیابی صدا و سیما می رسند مورد تایید قرار نمی گیرند و در نتیجه از صدا و سیما پخش نمی شود.
نظر شما